Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

En midsommarvals – originalmålning

Eftersom ni är många som längtar efter texterna till de nya målningarna kommer jag presentera en per dag så att ni kan läsa, begrunda o ta in texten i lugn o ro. När en målning är klar o signerad kommer ofta titeln till mig o därefter en text som förklarar vad just varje konstverk betyder för mig eller vill förmedla till omvärlden. Det är mitt sätt att djupdyka i mina tankar, tydliggöra och sätta ord på var som försiggår bakom kulisserna inne i min hjärna o kanske väcker det något i dig.

För mig handlar det om föreningen, länkningen, sammankopplingen. Det enda viktiga som betyder något är vart o vem målningen är ämnad för. Att det blir rätt hela vägen, att hjärta o målning finner varandra, den där äkta sanna förbindelsen. För mig är den personliga kontakten essentiell så därför har jag valt att inte ha mina målningar tillgängliga här i webshopen. Det känns fel att vem som helst ska kunna gå in o klicka hem en målning, för jag vill vara med o bestämma o känna in vem den är ämnad för. Ett original är ett enda exemplar, det enda i sin sort, där min innersta själ o processens alla känslor tillsammans med färgerna skapat verket. Det är därför mina målningar inte finns hos konstföreningar, gallerier eller andra utställningar, för jag vill veta! Jag har testat det mesta men landat i att detta är min väg. Det har hänt att jag sagt nej när jag känner att verket o personen inte är menade för varandra. Även om jag tror att det redan är förutbestämt o att det sköter sig självt så känns det ändå rätt att mina målningar finns hos mig. Gör ditt hjärta dubbelvolt när du ser någon målningen kanske just den är ämnad för dig. Då är det bara att skriva eller ringa till mig.

 

Låt mig presentera ”En midsommarvals”

I varje lager av färg finns en dos av somrig pirrig förväntan som påminner om midsommar. De spirande ängsblommorna i alla dess former o färger bär på egna små historier. Om vi lyssnar riktigt noga, verkligen lyssnar kanske vi får höra vad blåklinten, vallmon eller prästkragen har att berätta. När jag målade denna kändes det som en dans med skön rytm i precis lagom tempo. I varje steg bildades nya mönster, kronblad o stjälkar i en salig blandning med hela färgpaletten inkluderad. En helt ljuvlig vals förenade oss till ett. Det är vidunderligt vackert att få vara en del av detta, att med mina händer ha den stora äran att få skapa magi på duken. 

Titel: En midsommarvals
Storlek: 52x97cm

 

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?