EN DAG I EN KONSTNÄRS LIV

Det går snabbt, jag vet inte om det är fler än jag som känner av att allt snurra på en väldans fart. Det är flow o det går undan, har fullt sjå med att följa med i expansionen. En helt vanlig dag i en konstnärs liv borde ju vara att måla o den skapande processen mestadels av tiden, det är min önskan såklart. Men jag älskar det runt omkring också, det är variationen o de olika sakerna som inspirerar mig. Just nu har vi fokus på att en superduperlokal ska dimpa ner framför näsan på oss så att vi kan flytta lager o karamellbutik/webshop från ateljén. Idag har vi tittat på tre olika varav den ena passar oss perfekt, den är så stor att jag tom kan ha kurser där framöver, sååååå kul! Vi förhandlar o processen är igång, jag vet imorgon om den är vår.

Jag är glad att jag har workshopen Skaparglädje o lördagskurserna som får mig att sätta ner fingrarna i färgerna utöver det lilla jag målar för mig själv för tillfället. Men nu är det fokus på att jag behöver mer space i ateljén så jag kan få ro att skapa – tänk så underbart det kommer bli!

Samtidigt som detta händer har jag träffat en tjej idag som ska hjälpa mig att filma, redigera videos o youtube, väldigt spännande. Jag har nya designprodukter pågång som jag snart kan berätta mer om plus att det finns fler roliga nyheter framöver:)

Som sagt – en helt vanlig dag i Karolinas liv………hahahaha.

Solsken
Karolina