Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

DU VACKRA BLOMMA

Jag blir glad ända in i själen av er fantastiska människor! Tänk alla impulsiva ideér, roligheter och galenskap jag ständigt drar igång och ALLTID stöttar ni mig och hänger på! Det är oerhört inspirerande och ger en sån boost som får mig att vilja fortsätta spränga gränser och ta ut svängarna ännu mer. Så innerligt TACK till er för att ni troget står vid min sida, hejar på och tror på mig. Det är obeskrivligt rörande! 

Jag älskar som ni kanske vet att vara fri i skapandet och vill absolut inte begränsa mig eller måla in mig i ett hörn. Vill inte att någon människa någonsin ska behöva begränsa sig och därför är det än viktigare att jag med min konst står upp för friheten att få göra på sitt eget sätt utan rätt eller fel. Glöden i måleriet är variationen, jag gillar att vara ombytlig, testa nya tekniker, experimentera, göra sånt som andra säger inte går, blanda motiv och färgskalor, ja göra det jag känner för just i stunden. Oavsett vad du har för hobby eller älskar att pyssla med så tror jag det är väldigt viktigt att göra mer av det, att varje dag lägga en stund på det där guldkornet som ger livet extra mening. Om inte flera timmar bara några minuter, ta den tid du har den dagen. För visst är det så att även den lilla stund fyller dig med härliga må-bra-känslor. Lugn, harmoni, varande, glädje, lycka, vila, frihet – tänk om du kan välja bort andra saker som du inte vill göra men som du kanske tror förväntas av dig eller tror dig måste?

Lek med tanken att du kan säga nej till det du inte känner hundra för, hur är kraven på dig själv? Tillåter du dig att faktiskt göra det du älskar och samtidigt ha gott samvete eller är det något som gnager? Måsten och borden som hänger över dig när du för en stund gör DIN grej?  

Kanske lite att fundera på men för att hålla igång kreativiteten är det alla små val vi gör varje dag som påverkar hur mycket tid vi kan lägga på det som ger näring och välmående. Inte lätt alla dagar, jag vet, men bara genom att bli medveten om vad dina dyrbara sekunder går till kanske det är dags att ändra riktning och välja bort. För det är när vi skalar av, tar bort och säger nej som nya dörrar öppnas, energi frigörs och möjligheterna blir fler. 

Så handen på hjärtat – vad är ditt nästa steg för att hålla igång den skapande kraften inom dig?

Mitt nästa steg är att varje dag ge mig själv en stund i processen, det är inte lätt men jag ska försöka att antingen skriva, måla, göra kringelikrokar, leta efter former i trädgården, pyssla eller skulptera.  

Den kreativa kraften är stark och tillsammans kan vi stråla ännu mer och sprida kärlek till varandra genom att vi ger mer tid till det vi mår bra av och som skänker glädje. Nu är det dags för DIG du vackra blomma, dags att våga skina i ditt rätta element där du mår bäst! Jag är redo – är du? 

Kram
Karolina 


Vill du hänga med i skaparbubblan och vara säker på att du får mina nyheter och erbjudanden kan du lämna din mailadress genom att klicka på brevet till höger. 

För dig som vill få inspiration finns filmklipp på min youtube kanal, klicka här! 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?