Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

DRÖMMAR I EN LITEN ASK

Detta med att önska och drömma tror jag är viktigt för att sprida förväntan och lite härlig energi. Jag har många drömmar samlade i en liten silverask, skrivna på små pappersblad som jag plockar ur allteftersom de blir uppfyllda. Älskar att fylla på med nya, jag siktar högt o drömmer riktigt orealistiskt för allt är möjligt! Idag plockade jag ur lappen med egen ateljé på, fantastisk känsla!

Ibland glömmer jag av asken, det kan gå flera månader innan jag lägger dit nya lappar och då brukar jag läsa igenom alla drömmar som finns i den för att se vad som står. Vissa har funnits där länge länge och andra får jag plocka ur för att de redan uppfyllts. Det är magiskt på något vis och fint att har en drömask där alla små frön lagras och får växa till drömmar en dag eller inte för att livet ändrat kurs och något annat har blivit viktigare att önska. Allt är en rörelse och en ständig förändring och vi vet aldrig vad som komma skall, men visioner kan vi alltid ha hur många som helst av. För drömmar kan faktiskt slå in när vi minst anar det o ju tydligare vi är i önskan desto snabbare går det. Magi på hög nivå, högt över vår förståelse o intellekt, det tycker jag är underbart!

Vad drömmer du om?

Kram
Karolina

Vad drömmer du om?

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?