Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

FRÅN DIMMA TILL KLARHET

Det är så himla häftigt hur det ena leder till det andra och utvecklas till något större. När de små stegen plötsligt gör att jag kan se helheten. Som jag skrev i förra blogginlägget (klickar här för att läsa) befann jag mig i mellanrummet, att jag inte visste hur och vart jag skulle, att jag gick som i dimma och inte kunde se vart jag var på väg. Och nu två veckor senare är allt kristallklart, många pusselbitar har bit för bit fallit på plats och jag kan nu verkligen förstå mitt syfte här på jorden. 

Tänk att det börjar med ett litet frö, en idé som jag ger näring och mer utrymme, testar olika sätt att göra på och sedan helt plötsligt får fröet oanad kraft och blir större än jag någonsin kunnat tro. Det är mycket som händer samtidigt och jag älskar det, på två veckor har bitarna landat och det är sån frihetskänsla och fantastisk glädje när pusslet blir helt. Att jag i efterhand tydligt kan se varför det behövde vara lite stopp och stillhet i livet, att det nya som skulle fram behövde tid för att kalibreras och mogna. (Trots frustation och tålamodsträning som är mindre kul).

Jag kommer berätta mer om varje pusselbit framöver och vissa delar är lite hemliga än så länge. Idag vill jag lyfta en bit som blivit succé, nämligen – ”Måndagar med Karolina”.

Som jag sagt innan får jag miljoner impulser på roligheter som jag skriver ner i min idébok, vissa slår rot direkt, andra får vänta in tiden och några blir det kanske inget av alls. Men detta med livesändningar på Facebook på måndagar kl 19.00 började som en idé jag körde första gången i juni månad, juniboosten. Vilket blev väldigt uppskattat! När jag hade min invigning i augusti var det flertalet besökare som påtalade att de saknade mina måndagar och jag förstod då att det finns en längtan om en fast tid och dag. Så jag tänkte att vi kickar igång hösten med en septemberboost. Det har blivit sån enorm spridning på dessa sändningar med många följare så jag tycket att vi fortsätter med måndagarna ett tag till. Många hör av sig och berättar hur dessa livesändningar förgyller deras vardag, att de väntar på att klockan ska bli sju så de får hänga med när jag målar och att det är en sån inspiration när jag delar med mig av skapandet. Det är wow rysning på det, galet häftigt! 

Just måndagar har jag förstått är en dag som flera tycker är lite trist och just därför gillar jag att det finns något positivt som kan lyfta dagen och kicka igång veckan med go energi. 

Jag älskar att strössla skaparglädje och jag tror att vi mår så mycket bättre när vi får utlopp för kreativiteten, att världen blir lite bättre när fler sprider glädje omkring sig. Vi blir starkare tillsammans, uppmuntrar och sänder ut kärlek. Mer färg och kreativitet åt folket!

Det bästa är att ateljén är öppen från 18.30 så du kan komma och titta live live, alltså vara med på plats när jag livesänder. Ta en utflykt till Borås och häng med live live hos mig i ateljén på Salmeniigatan 9, kom gärna en liten stund innan. Droppa bara in eller hör av dig innan om du hellre vill det, givetvis går det bra att shoppa innan och efter:)

Snart kommer det något nytt spännande som jag avslöjar i nästa blogginlägg. 

Bjud gärna in vänner till min sida som du tror vill ha en måndagsboost eller vill hänga med dig till ateljén och titta live live.

”Måndagar med Karolina” kl 19.00 på facebook, har du inte facebook lägger jag upp videon på min Instagram TV (IGTV) efteråt  samt på youtube (klicka här för att komma till min kanal som du kan prenumerera på)

Solsken till dig!

Kram
Karolina 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?