Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

ÄLSKADE BARN

Vilken lyckad kursvecka!

Det är som att tiden står still på Medevi Brunn, som att färdas tillbaka till 1700- talet, en väldigt charmig och rofylld plats. Amiralskällan har varit barnens ateljé under veckan, det är ett av lusthusen som ligger inbäddad i naturen med träd och högt gräs runt omkring. En liten fin bro och stig leder in till målarplatsen, där den vackra gamla byggnaden tornar upp. Det blev mycket måleri blandat med lek och promenader för att hämta vatten och tvätta penslar.

Det är fantastiskt att vara en del av barnens utveckling, att se hur de skapar utifrån sig själva, helt fritt. Hur glädjen sprids när de upptäcker nya sätt att måla på, när de experimenterar och utforskar måleriet i sin egen takt precis som de vill. Jag älskar att jobba med barn för de är enkla och ärliga, inga krusiduller eller låsta ramar om hur saker och ting ska vara. Det går inte att planera så mycket utan det blir som det blir, det är bara att följa deras väg och det brukar bli bra.

Gränser har tänjts, nyfikenhet har öppnat nya vägar i skapandet och fötterna släpptes fria att göra vad de ville med fägen. Det bästa med måleriet är att barnen inspirerar varandra att våga testa och släppa kontrollen. Idag avslutades kursen med vernissage, ögonen strålade av stolthet när föräldrar, mor- och farföräldrar och andra besökare kom och hade plockat blommor till de små konstnärerna. Lycka! Jag är oerhört tacksam över att få vara en del i allt detta.

Underbara barn, ni är en stor energiinjektion för mig. Tack för en upplevelserik vecka innehållandes alla känslor, såsom glädje, gråt, lycka, trötthet, hemlängtan, vänskap, omtänksamhet, kärlek och gemenskap.

medevi brunn barnkurs

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?