Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

ÄNNU ETT STEG NÄRMARE SANNINGEN

För mig handlar måleriet helt å hållet om processen. Att det är den fantastiska resan från ingenting till allting som är magin. Än mer tydligt blev detta när jag började måla vallmoängen på #maratonmedkarolina i förrgår, inspirerad o med en idé/inre bild av en fri ljuvlig vallmoäng fick mig att sätta igång. Men känslan av miljoner möjliga vägar att upptäcka fanns inte som det brukar eftersom jag hade en plan o det kontrollerade mig. Jag älskar som ni vet att låta målningen visa mig vägen, gå på skattjakt som i sin tur ger så mycket utrymme för lekfullheten.

För mig är det inte alls viktigt att det blir något när jag målar utan det är experimenterandet o utforskandet som är så fantastiskt – känslorna! Att uppleva alla känslor! Att inte veta utan bara följa med i färgernas o processens värld – det är nyckeln i hela mitt skapande som öppnar upp hjärtat.

När jag har en plan som med ängen är det resultatet som styr vilket tenderar till att jag blir låst. Även om jag har med mig att det ändå kan förändras längs vägen o bli något annat så är tanken ändå fast i resultatet!!!!

Så när jag bara målar o bara är i nuet – är ett med processen o känslorna det är då magin uppstår. Det är därför jag målar – för att det ger mig sinnesro, glädje o lyckorus! Det är min väg kanske inte din men det är just det som är livet, olikheterna o unikheterna som gör oss till de vi är.

Jag får njuta av alla ljuvliga vallmo i min trädgård istället 🙏🏻❤️

Solsken
Karolina

Klicka här för inspiration till att själv komma igång att måla! 

 

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?