Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

2 DECEMBER – MADLY IN LOVE

Älskade uggla! Det är något alldeles speciellt mellan mig och ugglorna. De fortsätter att dyka upp, både i keramiken och måleriet. Jag har verkligen försökt att göra annat med leran som att dreja skålar och tallrikar men det är inte alls lika kul som att skulptera. Så istället för att motarbeta låter jag ugglorna få ta plats tills vidare. I måleriet dyker de upp då och då och denna är en riktigt kärleksuggla, han är så fin och älskvärd.

Målningen handlar för mig om hur vi ser på människor runt omkring oss, om att se på världen med varma ödmjuka ögon. Tillsammans kan vi förändra, bara genom en sån enkel sak som ett leende. Att sända ut värme i form av ett leende till andra vi möter på vår väg – likväl okända som kända ansikten. Låta kärleken spira och som ringar på vattnet sprids den vidare till var och en. Vi behöver mer ljus och glädje!

Titel: Madly in love (finns även som bricka, klicka här).
Storlek: 70×45 cm
Pris idag: 4.700 kr

Maila info@annakarolina.se eller ring 0707-42 60 53 om du är intresserad av målningen.

Varje dag fram till och med 20 december kommer jag lägga ut en målning, keramikuggla, bricka eller liknande med ett erbjudande som bara gäller den dagen och det är först till kvarn som gäller. Kanske är det just den där favoriten som du spanat in som är med i kalendern. En fin unik julklapp till dig själv eller någon kär familjemedlem.

madlyin-love

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?