Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller order@annakarolina.se

10 DECEMBER

Faith
Även denna målning är skapad på Öland, solen och vindarnas underbara Ö. Faith handlar för mig om att öppna ögonen och se att livet är vackert. Att tro på kärleken som finns i allt runt omkring oss, låt den ta plats så att den sprider sig som ringar på vattnet ut till andra. Låt ditt inre ljus stråla ut från hjärtat även om det vi kanske ser är mörker. Vi behöver tro på oss själva och varandra! Allt kommer bli bra tillslut…………Keep the Faith!

Bilden nedan är tyvärr inte av bästa kvalitet, utan bör ses i verkligheten. Galleri Villastaden är öppet idag 16-19, det är sista chansen innan vi stänger för julledigt. Kom förbi på en pratstund så bjuder vi på glögg. Då kan du se Faith, mina andra målningar, brickor, brickbord samt konstkort live. Hoppas vi ses!

Storlek: 72×65 cm
Pris idag: 4000 kr

Maila info@annakarolina.se eller ring 0707-42 60 53 om du är intresserad av Faith.

Varje dag fram till och med 20 december kommer jag lägga ut en målning med ett specialpris, detta pris gäller hela den dagen och det är först till kvarn som gäller. Kanske är det just den där favorittavlan som du spanat in som är med i kalendern.

Fatih

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?