Originalmålningar | Anna Karolina Larsson - Konstnär & Inspiratör
0

Du har inga produkter i varukorgen.

ORIGINALMÅLNINGAR

Här kan du se målningar som just nu finns tillgängliga o är redo att flytta ut i vida världen, hojta till om ditt hjärta att slå snabbare o ser något som du vill ska sprida solsken hemma hos dig eller kanske på företaget?


Mitt i färgernas universum finns ett hjärta som fyller dig med det du behöver just nu. Stanna här en stund och låt dig tankas med energi, mod, styrka, glädje, skratt, lugn, lekfullhet, kärlek, harmoni eller solsken – precis det du vill. 

Varje liten prick av färg har ett eget universum – i det lilla finns det stora och i det stora finns det lilla. Precis så tror jag att det är för oss människor också, vi är en del av det mäktiga stora samtidigt som vi kan ta oss inåt till hjärtat till skatten. Där finns din kraft! 

Vad behöver du just nu?

Titel: Ett hjärta till dig
Storlek: 80x60cm
Pris: 7.500 kr inkl vit svävarram


Å så kom ugglorna igen, en hel tokklok ugglefamilj i gröna sköna nyanser. Är så himla glad för denna målning, dels för att det är ett betydelsefullt budskap men också för färgerna. Målar inte så ofta i grönt men det är något speciellt med det gröna, något stärkande och balanserande.

Familjen står för att vi alla är olika och att ALLA får vara med, tillhörighet. Vi alla människor är värda respekt med våra olikheter och unika personligheter. I en familj är det kärleken som binder oss samman och även om olikheterna ibland kan vara jobbiga och utmanande så finns vi ändå där för varandra i alla lägen.

I livets berg- och dalbana, upp och ner, i med och motgång – ALLTID är vi en i familj.

Det bästa är att familjen kan var hur som helst, det är inte den traditionella vanliga familjen jag menar utan i den konstellation med de människor där du känner att du hör hemma. Så fortsätt vara den unika, fantastiska, tokiga, roliga person du är med dina egenheter för dessa är din styrka och gör just dig till den du är. Tack för att du finns och gör världen till en bättre plats att leva på.

Titel: We are Family
Storlek: 110×60 cm
Pris: 9.500 kr


Denna målning är från början en så kallad avkletningsduk som jag smetar av överbliven färg på, jag har alltid en sådan stående i ateljén. Det lustiga med denna var att jag såg blommorna efter att färgen varit där i säkert en vecka, helt perfekta i all sin enkelhet. Ibland när jag målar och är i ett flow så går allting som på repeat, jag målar och målar, stryker av färg som blir över, målar och målar igen, stryker av ny färg och målar igen osv.

Den vänstra hjärnhalvan (den intellektuella) som vill strukturera upp och skapa ordning vilar medan den högra kreativa får utrymme, det är då det uppstår magi och bara blir som just med denna. Det är det jag älskar med skapandet!

”Love is in the air” handlar för mig om allt det vackra i naturen som får våra sinnen att spraka, får oss att stanna upp och njuta av allt det spirande ljuvliga. Blommornas färgrikedom, trädens skiftningar, himlens oändliga nyanser och molnens formationer är magiskt!

Det är förälskelse i luften, förväntningar och känslor som bubblar i kapp med fåglarna som kvittrar. Jag riktigt känner hur jag förflyttas till en härlig ljummen solig dag som doftar sommar och kärlek – en strålande bättre dag!

Titel: Love is in the air
Storlek: 63×110 cm
Pris: 9.500 kr


Så växte ljuvliga elefanter fram på duken o lång var processen. Det hela började en måndag på en av mina livesändningar på Facebook. Jag hade blivit inspirerad av collage o var sugen på att testa, så tapetbitar o färg blev starten. Några dagar senare upptäckte jag hur kul det var att experimentera med tyll vilket skapade coola effekter, då kändes det som motiv av tulpaner o fåglar ville fram. Men så blev det inte! Kände att det var något annat som skulle fram men ingen aning om vad så jag fortsatte utforska spetsdukens värld o det gav fantastiska mönster. Sedan blev det dagar med betraktande o inkännande, jag o duken gick på djupet o samtalade, långa samtal. Då plötsligt blev det kristallklart o jag såg – det var ju elefanternas tur att visa sig igen (för många år sedan hade jag en elefantperiod). När jag hade målat fram de tre elefanterna med kol sa Felicia (min bonusdotter) – men det är ju vi tre, vår familj…….vackert o fint tycker jag.

För mig betyder denna målning kraft, naturkraft! Hur viktigt det är att värna om naturen o alla dess djurarter. Tänk att allt är sammanlänkat o kopplat till varandra på ett fantastiskt sätt; väder, vind, sand, vatten, is, djur o växter i ett biologiskt kretslopp – det fascinerar mig!

Elefanterna står för visdom o vill visa oss hur viktigt det är att låta historier o traditioner leva vidare genom oss till andra. De står stadigt på jorden o går mil efter mil, tillsammans med sin flock. Just här i målningen tror jag det är frieri på gång, kärleken lyser o ögonen tindrar på kärleksparet. Lilla ungen myser intill föräldrarna o i trädet bakom tittar hövdingen stolt fram för att se till att alla har det bra o tar hand om varandra. Strutsen vill också vara med på ett hörn, ser du den? 

Titel: In the jungle
Storlek: 105×74 cm
Pris: 15.000 kr inkl vit svävarram


För mig handlar denna kvinna om att ge hjärtats röst mer utrymme, låta det visa dig vägen till vad som komma skall. Jag tror att universum har en plan för var och en av oss så tillåt dig att föras och känn in vad hjärtat vill.  Du kanske vill intala dig själv att allt är bra fast längst innerst inne är det något annat du allra helst skulle vilja. Så lyssna in – verkligen lyssna – bortom brus o yttre påverkan.

Du är viktig, det är dags att välja dig själv nu – vad säger ditt hjärta till dig?
Du vackra blomma det är hög tid att slå ut nu, så låt dina värdefulla blad som omsvepet dig att slå ut o blomma så att världen får se hela dig – skin o stråla som bara du kan – vackra du. Världen behöver just dig o ditt speciella syfte!

Titel: Pink Lady
Storlek: 100×86 cm
Pris: 14.000 kr


Ängar gör mig lycklig! Fågelkvitter o vida blommor som utstrålar frihet, energi och färgrikedom i palettens alla nyanser. Grönt, turkos och guld strålar och får dig att skina. Låt dina blad slå ut, ditt inre att lysa så att alla andra får njuta av din strålglans. Du är blomman i ditt liv! Ömtålig, skir och alldeles underbar så ta väl hand om dig och kom ihåg att näring, vatten och sol behövs för att frodas! Ser du alla fåglar, fjärilar o blommor i målningen?

Titel: Grönskande lycka
Storlek: 90x 90 cm 
Pris: 13.500 kr


Mitt emellan, lite då och då känns det som mitt behov av struktur gör sig påmint, i mellanrummet, när jag behöver lite struktur, ordning och reda. Det är då arkitekturen vill ut på duken. Raka linjer som försöker skapa tydlighet och förståelse mitt i kaoset (som det ofta är i mitt huvud eftersom jag har miljoner ideér som ivrigt snurrar på). Kreativiteten har just den påverkan på mig, att den drar igång visioner, roliga påhitt, tankar och impulser och jag vill göra allt på en gång – helst igår.

Husen får mig att borra ner fötterna i marken, jorda mig och stanna upp en stund för att ge tid åt att sätta grunden på nytt så att bygget kan bli starkt och hålla i dess nya form. På så sätt kan fler galna ideér slå rot och växa!

Byggnader och hus är spännande, det finns så mycket liv bortom fasaden, vad finns där innanför skalet? Allt som finns går att koppla ihop med livet och jag älskar att se paralleller och jämförelser till livet.

Titel: City of Colours
Storlek: 115×85 cm
Pris: 15.000 kr 


När våren är på ingång spirar det både i kropp och sinne. Moder jord börjar sakta nyanseras i grönt, knoppar slår ut och det är färgernas tid. Det händer det mycket på en gång och denna målning är en hyllning till alla härliga känslor som blommar upp och väcks till liv igen efter en lång  kall vinter. When I fall in love!

Titel: When I fall in love
Storlek: 30×30 cm
Pris: 2.500 kr 


Denna stora gröna målning är för mig sommar – krispig, bubblig och härlig! De olika gröna nyanserna ser ut som ett stort fält av slingriga grässtrån som tätt tätt breder ut sig o ödmjukt fångar upp såpbubblorna som vinden svept med sig från barnen som skrattar, leker o blåser såpbubblor.

Kanske är bubblorna fyllda med speciella vackra ögonblick, ljuvliga minnen som vill förvaras eller så är det kanske små drömvärldar där varje liten bubbla skyddar o omfamnar sin egen dröm så att den kan få växa o gro i egen takt. Vad tror du? Såpbubblorna sköra o skira påminner om livet – lika bräckligt o ömtåligt. Det doftar sommarregn, grönska och smultron, känner du?

Konstverket är en favorit och den har alltid haft en speciell plats i vårt hem men nu när vi flyttat till hus har den tyvärr växt ifrån oss och det är dags att säga hej då, sorgligt nog.

”Greenish Love” är redo att adopteras vidare till ett nytt kärleksfullt hem eller till ett spirande företag med skön atmosfär som älskar fantasi o färgstark konst.

Titel: Greenish Love
Storlek: 195×205 cm
Pris: 25.000 kr 


 

Nyhetsbrev

Häng gärna med i min skaparbubbla!

Fyll i din mailadress här: